Red Dead Redemption I İndir - Full PC

 

Red Dead Redemption I İndir

Red Dead Redemption 1 İndir, 2010 Çıkmış serinin en iyi oyunu, diyebiliriz rock star yapımı rol yapma oyunu
açık dünyada hem aksiyon,deneyemi hemde nişancılığını, göstereceğini farklı nadir oyunlardan biri,köy kasaba vb bir çok dolaşın görevleri yapıp, adaleti sağlayın, oyun rdr 1 olarak geçiyor hikayesi oldukça geniş bir çok görev bulunuyor,Türkçe yama tek eksik yanı,

Red Dead Redemption I Nedir?

Red Dead Pedemption 1 oyunu; Rockstar San Diego ve Rockstar Norh tarafından geliştirilmiştir. Rockstar Games tarafından yayınlanmıştır. Nişancılık oyunudur. Aksiton-macera türünde olan bu oyun Western video oyunu olarak da geçmektedir. Red Dead Pedemption 1 oyunu 2004 yılında piyasaya sürülmüştür. Red Dead Pedemption, John Marstan adındaki bir kişisinin gözünden oyun oynanmaktadır. Oyuncular haritada istedikleri şekilde, serbestçe dolaşabilmektedir. Çevrede bulunan hayvanlar ve insanlarla sürekli etkileşim içindedir. Oyunun asıl amacı içerisinde bulunan görevlerin yapılmasıdır. Haritada bulunan görevler tamamlandıkça yeni görevler açılmaktadır. Alınan bir görevde başarısız olunması sonucu görev baştan yapılmaktadır. Görevler dışında etrafta gerçekleşen rastgele olaylarda oyuncular etkin rol almaktadır. Bu görevlerin dışında haritada dolaşırken karşılaşılan çatışma, soygun gibi bazı olaylara da dahil olmak mümkündür. Oyun içerisinde ister iyi ister kötü olunabilmektedir. Masum insanları öldürmek veya suçlar işlemek sizi kötü biri yapacaktır. İnsanlara yardım etmek veya onların sorunlarını çözmek sizi iyi biri yapacaktır.
Minimum Sistem Gereksinimleri;
  • İşlemci: Intel Pentium D 3GHz / AMD Athlon 64 X2 3600 +
  • Ram: 1,5 GB
  • Ekran Kartı: Nvidia GeForce 8600 / ATI HD2600 PRO +
  • Boş Hardisk Alanı: 8 GB
Kurulum: en az 3 veya 4 dakikadır, setup açın,next  diyerek oyunu kurun, sonra master xean emulatörü masaüstü ikondan başlatın, ardından, oyunu kurduğunuz bölümde gidin goty isosu, göreceksiniz onu seçin oyun, açılacaktır, bizzat denenmiş,tarafımızca, sorunsuz, siz fullindir.cafe kullanıcıları şimdiden keyifli oyunlar. Sistem gereksinimi bilinmiyor. bunuda belirtelim.
şifre: fullindir.cafe








Hiç yorum yok